Новини

Вінницькі студенти взяли участь у Конгресі транскордонної співпраці 2023 у Любліні

11 жовтня 2023, 16:16

Заходи, які відбувалися під час Конгресу, були спрямовані на свідому молодь, яка по приїзду в своє місто, буде використовувати отримані знання для створення молодіжної політики, планів, програм тощо

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, протягом трьох днів, з 9 по 11 жовтня, у польському місті Любліні триває Конгрес транскордонної співпраці 2023. Метою цього заходу стало обговорення мрій та потреб молодих людей, а також спільна розробка рекомендацій для розвитку населених пунктів, які прагнуть бути дружніми для молоді. Вінницю представляли дві студентки: Анастасія Мосійчук та Марія Маєвська. 

За словами дівчат, враження від тих майстер-класів та обговорень, в яких вони взяли участь – позитивні. Багато нового та потрібного для молодіжного осередку вже обговорили, але впевнені, що попереду не менш цікаві заходи.

"Вдячні за запрошення нашої молоді, адже це можливість вдосконалювати життя наших людей на території Вінницької громади", — підсумувала начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак.


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :