Новини

Вінницьких аграріїв запрошують долучитися до проєкту “Амбасадори Вінниці”

14 вересня 2023, 11:58

Освітні вебінари стосуватимуться тих компаній, які мають орієнтацію на експорт продукції за кордон та планують масштабувати свій потенціал.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, до участі в проєкті відберуть 10 компаній, які орієнтуються на експрот продукції, налічують від 5 до 100 найманих працівників, а також наявна готова продукція для продажу на зовнішніх ринках чи мінімальний досвід у цьому напрямку.

“Учасники отримають доступ до практичних знань та навичок в сфері торгівлі, маркетингових компонентів, проведення В2В зустрічей, ведення перемовин, презентації свого бізнесу та налагодження співпраці з іноземними компаніями”, – йдеться в повідомленні.

На учасників проєкту чекатимуть навчальні вебінари, індивідуальні консультації з експорту, презентаційні матеріали та бізнес-місія до Польщі. 

Взяти участь у конкурсному відборі можна зареєструвавшись за посиланням – https://forms.gle/d53iE2Zot35fRYvAA . Реєстрація триватиме до 20 вересня, всі дані збиратиме та опрацьовуватиме ГО “Клуб успішної молоді”. Результати відбору будуть оприлюднені 22 вересня.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :