Новини

Вінницьких матусь запрошують у ТОДЛЕР КЛУБ

29 вересня 2023, 11:06

Це клуб для мам із малечею до 3 років, де учасниці проводять одна для одної різні корисні та цікаві майстер-класи.

Як розповіли в коментарі "Місту над Бугом", це інціатива ГО «ВільнОсвіта». За увесь час існування клубу вже назбирався чималий перелік воркшопів та активностей. Серед них: йога, психологія, ліплення з глини, фінансова гра, співи, танці, ігри для дітей та багато іншого. За словами Любові Чорної, волонтерки команди ГО "ВільнОсвіта", керівниці "Боже, вільної школи", Тодлер Клуб - це щотижневі безкоштовні зустрічі відновлення та самореалізації для матусь:

"Запрошуємо матусь з дітками до 3-ох років у ТОДЛЕР КЛУБ. Це щотижневі зустрічі відновлення та самореалізації для матусь. Тут ви зможете займатися йогою, танцями, співами, психологією, шиттям. Спробуєте постояти на цвяхах чи створити щось із глини. Зустрічі проходять у Божевільній школі, що на Вишеньці. Записуйтесь через сторінку школи!"

За словами організаторів клубу, головна цінність таких зустрічей у тому, аби жінки могли у комфортній, звичній обстановці навчитися чомусь новому та отримати цінний досвід.  Це простір розуміння та  підтримки матусь. Зустрічі відкриті для усіх охочих. Приходити на них можуть також і майбутні мами. Темою наступної зустрічі у вівторок, 3 жовтня, буде шиття лавандових мішечків зі світлими побажаннями всередині.

Для участі - пишіть на сторінку FreeDom: Боже, вільна школа.

Фото: ГО «ВільнОсвіта»

Поділитися :