Новини

Вінницький боксер Сергій Богачук зустрінеться на ринзі з американцем Брендоном Адамсом

13 січня 2021, 16:08

Наразі вінничанин перебуває на тренуванні в Лос-Анджелесі.

Як розповів "Місту над Бугом" керівник вінницької обласної федерації боксу Олег Алекса, бій 25-річного вінничанина Сергія Богачука з американцем Брендоном Адамсом відбудеться вже 25 лютого. Зараз спортсмен тренується в перед тим, як провести на континенті черговий професійний поєдинок у середній вазі. Наразі організатори бою визначаються з місцем його проведення.

"Он только прибыл в Америку, он же был у нас на небольшом отдыхе на Новый год (он прилетел домой сюда, в Винницу). Сейчас он приступил к тренировкам. Мы надеемся, что этот бой поднимет его в уровне "Топ сильнейших боксеров мира". Сегодня он находится на 15 позиции в своей весовой категории. Нам надо перейти в топ 10, а там уже сражаться за титул чемпиона мира", - розповів Олег Алекса

Боксерський поєдинок мав відбутися у грудні, проте його перенесли через те, що вінничанин захворів на коронавірус. Найімовірніше бій проведуть у передмісті Лос-Анджелесу без глядачів. І транслюватимуть на телеканалі NBC Sports.

"Соперник тоже находится в таком же топе. То есть мы перешли уже от рейтинговых боев к боям за титул чемпиона мира. Слабых тут уже нет. Сильные потери принес, конечно, коронавирус. Все происходит за закрытыми дверьми. Раньше это было: люди, зал, билеты, реклама, продукция и т.д. Сегодня - только телевидение", - зауважив Олег Алекса.

Зауважимо, вінничанин Сергій Богачук дебютував у професійному боксі три роки тому. У вересні минулого року він достроково переміг мексиканця Алехандро "Пахаро" Давілу та завдяки цьому зберіг титул континентального чемпіона WBC Америка.

Цьогорічний поєдинок допоможе вінницькому боксеру піднятися в рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації на вищу сходинку. У грудні Сергій Богатчук перемістився з 9-ої на 7-му позицію.

Поділитися :