Новини

Вінницький міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки працюватиме за принципом Прозорого офісу

3 грудня 2021, 14:24

Тепер на видачу військових облікових документів, внесення до Єдиної бази державного реєстру, надання військових квитків, надання соціальних послуг ветеранам, учасникам АТО/ООС витрачатимуть мінімум часу.

Приміщення центру, що на вулиці Замостянській, 23, капітально відремонтували та облаштували там 5 робочих місць для обслуговування громадян. Кошти на ремонтні роботи, а це 3 мільйони гривень, виділили з бюджету Вінницької громади. Як розповів військовий комісар вінницького об’єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковник Ігор Ліщук, тут надають адміністративні, соціальні та правові послуги призовникам, військовослужбовцям, учасникам АТО/ООС та ветеранам військової служби.

«В рамках декомунізації в першу чергу було переформовано Вінницький об’єднаний міський військовий комісаріат в Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Він уже працює на підставі інших керівних документів, тобто він надає адміністративні послуги так як їх надають прозорі офіси, вони якісніші. Мінімальна кількість часу витрачається на видачу військових облікових документів, внесення до Єдиної бази державного реєстру, надання військових квитків, надання соціальних послуг ветеранам, учасникам АТО/ООС. Тобто люди не ходять кабінетами, не шукають службовця, який може надати ці послуги», - пояснив пан Ігор.

Вінницький міський центр комплектування та соціальної підтримки працює за принципом Прозорого офісу щодня, без вихідних. В середньому щодоби за різними видами послуг до центру звертаються близько 70 військовозобов’язаних та ветеранів військової служби.

Поділитися :