Новини

Вінницький палац дітей та юнацтва запрошує дітей у дитячий клуб "Політ"

27 вересня 2023, 09:20

На базі клубу діють гуртки технічного спрямування: авіамодельний, «Повітряні змії», початкового технічного моделювання та технічного моделювання.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, на зайняттях з педагогами діти зможуть навчитися графічній грамоті, моделююванню та засвоїти початкові технічні знання.

У гуртках дітлахи виготовляють найпростіші планери, експериментальні літаючі моделі, вільнолітаючі, пілотажні, кордові та радіокеровані моделі. Саме тут юні авіамоделісти роблять перші кроки у конструюванні та моделювання, а також у випробуванні моделей.

За словами керівників гуртків, найцікавішими моментами в роботі авіамодельного гуртка – є тренувальні запуски моделей на швидкість, дальність, тривалість перебування у небі та виконанні фігур вищого пілотажу, а потім й участь у змаганнях, що дає змогу вихованцям аналізувати помилки, розвиватися, переймати досвід.

Вінницький авіамодельний гурток відомий не лише в місті, а й в Україні. Адже його вихованці постійно захищають честь міста та області на Чемпіонатах України, Всеукраїнських змаганнях з авіамоделювання, виставках та конкурсах з технічної творчості. Вони є чемпіонами України та неодноразовими володарями Кубку України з авіамодельного спорту.

Приєднатися до гуртків можуть діти від 7 років. Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном: 67-16-70 або на сайті Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :