Новини

Вінницький школяр увійшов до суперфіналу міжнародного конкурсу "Мрійники України 2020"

8 січня 2021, 14:18

За перемогу змагаються десять учасників з усієї країни. Глядацьке голосування триватиме до 10 січня включно.

8-річний Артем Годунко з Мурованих Курилівців увійшов до фіналу міжнародного конкурсу різдвяних пісень "Мрійники України 2020". Артем - автор вірша "Дінь-Дінь Різдво", музику до якого написав переможець "Голосу країни" Антон Копитін. Як йдеться у сюжеті телеканалу ВІТА, пісня стала доволі популярною і лунає в ефірі національних радіостанцій. 

Мама юного поета Лілія Годунко пригадує - про те, що його пісня потрапила до суперфіналу конкурсу, хлопчик дізнався у перший день нового року.

- Він увійшов у 100 кращих віршів, потім відібрали його в 50 кращих. На "Нашому радіо" звучали вірші ці, що вийшли в 50-ку, вже поставлені на музику.

На написання вірша Антона надихнув звичайний шкільний дзвоник. Наразі хлопчика підтримують однокласники та вчителі: вони разом записали відео, де гуртом наспівують "Дінь-Дінь Різдво".

- Був урок, продзвенів дзвінок на перерву, і я сказав: "Дінь-дінь". А Лілія Валеріївна, моя вихователька, сказала: "Не дінь-дінь, а Різдво".

7 січня відбувся суперфінал проєкту "Різдвяна мрія 2020", після чого розпочалось голосування за переможця. Послухати пісні учасників конкурсу можна за посиланням. Голосування триватиме до 10 січня. Віддати свій голос можна, надіславши смс за номером 093-7314387. На переможця чекає поїздка в Діснейленд.

Поділитися :