Новини

Вінницький спецпризначенець: "Я воюю заради України, заради дружини і батьків. Щоб окупанти не прийшли у Вінницю"

10 березня 2023, 12:31

Вчора, 9 березня, боєць батальйону особливого призначення "Вінниця" Андрій Свірін у порядку заохочення отримав звання старшого лейтенанта поліції. Зараз поліцейський – на реабілітації.

Андрій Свірін у 2014 році добровольцем прийшов на службу, щоб боронити від ворога Україну, повідомляють у ТГ-каналі Національної поліції України. 

Він три роки служив у Бахмуті. І, коли знову довелося повернутися туди під час повномасштабного вторгнення росіян, йому було боляче бачити колись квітуче місто в руїнах.


Більше новин – у нашому ТГ-каналі: mnb_vinn


Андрій каже, що війна – це завжди  боляче і страшно, але водночас вона познайомила його з людьми, які стали надійними друзями, готовими підставити своє плече за будь-яких обставин.

У  грудні минулого року саме в Бахмуті вінничанин отримав контузію: за кілька метрів від нього спочатку розірвався снаряд, а потім – міна. Тож своє 30-річчя він святкував у лікарні.

Після реабілітації поліцейський планує знову повернутися до побратимів:

«Я воюю заради України, заради дружини і батьків. Щоб окупанти не прийшли у Вінницю. І перемога обов’язково буде за нами!» – переконаний Андрій.

Поділитися :