Новини

Вінницький співак Ігор Юрковський у співпраці із поетесою Дар’єю Паламарчук презентували пісню «Україна – Європа РАЗОМ!»

6 січня 2023, 13:54

Автори вважають, що пісня може стати своєрідним сучасним гімном співдружності Євросоюзу та України.

Робота вінницьких музикантів на творчому фронті працюють на творчому фронті У творчості, як і в житті – теми беруться із наших подій, обставин, емоцій, людей. Відповідно, на сьогодні одна важлива тема – війна і ПЕРЕМОГА. Значним чином вона позначена в загальному контексті музичної спільноти Вінниччини. Заслужений артист України, співак і композитор Ігор Юрковський у співпраці із поетесою Дар’єю Паламарчук випустили нову пісню «Україна – Європа РАЗОМ!».

«Цей трек замислювався як своєрідна подяка нашим європейським сусідам, союзникам, усім країнам ЄС, які підтримували й продовжують свою діяльність з допомоги нашій країні. Але в процесі роботи ми зрозуміли, що ця пісня має стати своєрідним сучасним гімном співдружності Євросоюзу та України» - сказав співак та композитор Ігор Юрковський.

З перших днів війни Ігор зі своїми творчими сподвижниками створив гурт «Музична оборона». Разом із ними написав вже майже 10 пісень на військову тематику. Дають концерти в госпіталях, у військових частинах підтримуючи бойовий моральний дух наших воїнів. Дар’я Паламарчук, письменниця і поетеса одразу позитивно сприйняла ідею створення пісні про єднання України та ЄС.

«Я навіть не розмірковувала дуже довго, а одразу все пішло, як кажуть, само собою: наприкінці дня у мене вже були готові три варіанти. Обравши один із них ми почали його «шліфувати». В результаті – вийшла, як на мене, сучасна, актуальна і «драйвова «пісня» - каже Дар’я.

Трек звучить в ефірі радіо «Місто над Бугом». Тож налаштовуйтесь на 101,8 та слухайте!

Поділитися :