Новини

Вінницький суд відхилив апеляцію засудженого до довічного увʼязнення за вбивство власної родини Анатолія Мальця

15 липня 2021, 16:00

Слухання відбулось у закритому режимі.

Як раніше повідомляв "Місту над Бугом" адвокат засудженого Володимир Білан, апеляційну скаргу його клієнт подав 24 травня. Сьогодні було оголошено вступну резулятивну частину ухвали Вінницького апеляційного суду, якою було відмовлено в задоволенні апеляційної скарги. Основний текст буде оголошено 20 липня. Після цього засуджений матиме право звернутися з касаційною скаргою.

"15.07.2021 відбулося судове засідання у Вінницькому апеляційному суді, яким було відмовлено в задоволенні апеляційної скарги Анатолія Мальця, який обвинувачується за пунктами 1, 2 частини 2-ї статті 115 Кримінального кодексу України. Вироком Вінницького міського суду від 27.04.2021 його було визнано винним. Сьогодні було оголошено вступну резулятивну частину ухвали Вінницького апеляційного суду, яким було відмовлено у задоволенні апеляційної скарги. Разом з тим, основний текст буде оголошено 20 липня, і після отримання засудженим повного тексту Ухвали він буде мати право протягом 3 місяців звернутися з касаційною скаргою", – розповів  Володимир Білан.

Нагадаємо, 27 квітня закінчився судовий процес над вінничанином Анатолієм Мальцем, який позбавив життя усю свою родину. Вину підозрюваного підтвердили молекулярно-генетична та криміналістичні експертизи. Підсудного визнали винним за ознаками пункту 1-го, 2-го частини 2-ї статті 115 Кримінального кодексу України та призначили йому покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Фото: vezha.ua

Поділитися :