Новини

Вінницький театр ім. М. Садовського готується до 88 театрального сезону

30 липня 2021, 10:40

Відкриють сезон 9 вересня театралізованим дійством.

Як повідомляють на фейсбук-сторінці театру, для вінничан співатимуть, танцюватимуть і жартуватимуть актори театру. А 16 вересня на малій сцені вінницького облмуздрамтеатру відбудеться прем'єра вистави за п'єсою американського драматурга Едварда Олбі "Шлюбний етюд". Режисура, сценічне та музичне рішення вистави – постановника Григорія Сиротюка. У назві використана дуже відома в наш час абревіатура "ШВЛ".  На головні ролі у психологічній драмі, яка розповідає про сімейні стосунки двох людей після двадцяти років подружнього життя, режисер запросив акторів Наталю Шолом та Віталія Рибака.

"Така річ, коли ти читаєш багато п'єс і шукаєш матеріал для майбутньої постановки і у зв'язку з обставинами (коронавірусом і іншими репертуарними виставами, які виходять у нашому театрі) я шукав якраз п'єсу на невелику кількість людей. Чому така абревіатура? В нашому контексті сприймаємо це все в плані підтримання почуттів і підтримання життя, тобто ми не даємо конкретних розшифрувань. В нас є, звичайно, своє тлумачення цього терміну, але ми все ж таки хочемо, щоб залишалося загадкою, щоб глядач, коли приходить, сам зробив собі висновки і сам розшифровував цю абревіатуру", – розповів Григорій Сиротюк.

Прем’єрну виставу нового сезону можна буде подивитися на малій сцені вінницького театру імені Миколи Садовського 17 та 29  вересня. Квитки вже можна придбати.

Поділитися :