Новини

Вінницький технічний коледж запрошує на День відкритих дверей

2 листопада 2023, 17:24

Майбутніх абітурієнтів чекають у коледжі цієї суботи, 4 листопада, о 10:00.

Школярі та їх батьки матимуть змогу зустрітися з адміністрацією та приймальною комісією коледжу. Там будуть озвучені правила прийому й критерії набору студентів.

Далі – кожен зможе долучитися до понад десятка майстер-класів, організованих викладачами на кількох локаціях. Обіцяють вікторини, сюрпризи, а також чай, каву та печиво для створення родинної атмосфери, що панує в коледжі.

І насамкінець для гостей проведуть екскурсії навчальним закладом. Адже він, за словами директорки ВТФК Світлани Василюк, за останній рік змінився як зовні, так і всередині. 

"Завершилась вступна кампанія і розпочалася нова. Тобто це перманентний процес. І наш коледж працює над цим протягом всього року. Тобто у нас двері відкриті. Ми працюємо над новим набором, готові спілкуватися з тими, хто сьогодні навчається в 9, 10, 11 класах, пропонувати свої освітні послуги. І тому ми не зволікаємо, бо час біжить надзвичайно швидко", – каже Світлана Василюк.

Окрім того, усі охочі матимуть можливість дізнатися більше про курси з підготовки до вступу, організовані в техколеджі. Вже відкриті осінні курси, ще будуть зимові і літні, розповідає пані Світлана. Навчаються там не тільки ті школярі, які планують вступати до технічного коледжу, а й ті, які просто готуються до НМТ. Слухачі отримують сертифікат, а також додаткові бали в рейтингу при вступі у ВТФК.

"Конкурс цього року був достатньо високим: у середньому 7,7 людей на 1 місце. Я думаю, це надзвичайно підняло нашу планку. І хочу сказати, що за кількістю поданих заяв до вступу ми в рейтингу 800-а коледжів України займаємо 5 місце. Ми посідаємо перше місце по Вінницькій області. Ми найбільший коледж: у нас займається майже 1300 студентів. Тому, аби бути конткурентноспроможними, маємо розуміти, яке місце в освіті ми займаємо і що нам потрібно зробити, аби покращити нашу роботу", – підсумувала Світлана Василюк.

Поділитися :