Новини

Вінницьку малечу запрошують до Центральної міської бібліотеки ім. І. Бевза на безкоштовні заняття з бісероплетіння

28 серпня 2023, 14:45

Майстер-класи відбуваються щоп’ятниці за адресою: вулиця Хмельницьке шосе, 4.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, у бібліотеці зайняття з бісероплетіння розпочались із червня цього року та мають неабияку популярність.

"Благодійний проєкт «ВінОк» за підтримки Українського ветеранського фонду та БФ «Lifestylecamper» вже понад рік реалізується у Вінниці, а з червня цього року заняття для дітей проходять і у нашій бібліотеці. Спочатку проєкт мав на меті соціалізацію дітей ВПО, щоб вони могли легко інтегруватися у міську громаду. А нині до заходів долучаються усі діти, зокрема з числа військовослужбовців і ветеранів", - розповіла директорка ЗК "Вінницька міська централізована бібліотечна система" Олена Заквацька.

Завдяки заняттям з бісероплетіння у відвідувачів гуртка розвивається фантазія, а крім того, власними творіннями із бісеру можна прикрасити інтер'єр чи зробити гарний дарунок рідним і близьким. Адже чималої популярності набули зараз прикраси і аксесуари з бісеру: браслети, намиста, сережки, чохли для телефонів, сумочки тощо. 

"Соціальне партнерство бібліотек з благодійними організаціями дозволяє проводити спільні соціокультурні заходи, майстер-класи, які сприяють художньо-естетичному вихованню, формуванню інформаційної культури юних користувачів. Такі заняття сприяють корекції емоційних станів, а також розвитку пізнавальної сфери у дітей", – каже заступник директора по роботі з дітьми ЗК "Вінницька міська централізована бібліотечна система" Ірина Єліна.


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :