Новини

Вінницьку мережу велопрокату «Некстбайк» оформили в стилі бренду міста

3 листопада 2020, 15:15

Характерне оформлення велосипедів та станцій допоможе сприймати їх як складову частину загальної комфортної інфраструктури Вінниці. 

 

Як зазначили на сайті Вінницької міської ради, частину станцій та велосипедів мережі велопрокату «Некстбайк» оформили у візуальному стилі Міста ідей. Ініціатива має на меті популяризацію офіційного бренду Вінниці. Тому для оформлення обрали локації, де спостерігається найбільша концентрація туристів – в центральній частині міста, на Вишеньці, Замості, поблизу музеїв та вокзалів.

Розміщення цієї реклами оплатило ТОВ «Некстбайк Україна». Друк та встановлення відбулися в рамках виконання заходів Програми розвитку туризму на 2016-2020 роки та Маркетингової стратегії міста Вінниці.

Нагадаємо, міжнародна мережа велопрокату «Некстбайк» запрацювала у Вінниці 2018 року. Вона є популярною серед вінничан та туристів, оскільки виступає оптимальною альтернативою авто- та громадському транспорту. Цього року мережа велопрокату розширилась: додали 10 станцій та 60 велосипедів (загалом у місті зараз доступні 25 станцій та 180 одиниць транспорту).

«Присутність та розширення у Вінниці мережі велопрокату дає можливість не лише розвантажити дорожний трафік та розширити пропозицію способів пересування по місту. Завдяки двоколісним туристи, які приїжджають до Вінниці, можуть самостійно обирати свій маршрут для подорожі містом. А майже 80 кілометрів велодоріжок ще більше сприяють їх комфортному пересуванню. Окрім цього, характерне оформлення з логотипом Вінниці допоможе сприймати ці станції і велосипеди як одну зі складових загальної комфортної інфраструктури у нашому Місті ідей», - розповів директор департаменту маркетингу міста та туризму Олександр Вешелені.

Щоб скористатися велопрокатом Nextbike, потрібно зареєструватися на встановленому терміналі або завантажити мобільний додаток Nextbike. З деталями та адресами станцій можна ознайомитися на сайті Nextbike у Вінниці.

Поділитися :