Новини

Вінниця без води через знеструмлення водопровідних станцій

23 листопада 2022, 16:11

Водопостачання відсутнє майже по всьому місту, проте в окремих мікрорайонах іще є вода зі зниженим тиском. Варто робити запас.

 Про це повідомили на сторінці Вінницяоблводоканалу у Фейсбук.

Вінниця, місто наразі без води. Через знеструмлення не працюють водопровідні станції. Якщо в окремих мікрорайонах іще є вода, навіть зі зниженим тиском, робимо запаси. Ситуація непередбачувана. Тому набираємось терпіння. Будемо відновлювати постачання води в міру того, як буде з‘являтися електроенергія, - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, внаслідок ворожих атак на енергосистему України 23 листопада, зникло світло у багатьох регіонах. Вінниччина не виняток.

Також в Укренерго повідомили про аварійні відключення у всіх регіонах. Це необхідний крок для захисту електромереж від додаткових технологічних аварій та підтримки роботи енергосистеми. 

Ремонтні бригади разом з підрозділами ДСНС почнуть ліквідацію пошкоджень одразу по закінченню повітряної тривоги.Але через мороз та льодяний дощ в деяких регіонах аварійно-відновлювальні роботи на об'єктах, пошкоджених ракетами терористів, можуть тривати довше. У період відсутності електроенергії, просимо подбати про себе та рідних, а також допомогти тим, хто потребує цього поряд, - йдеться у повідомленні. 

 

Поділитися :