Новини

Вінниця перемола у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування у 2020 році»

19 жовтня 2020, 13:05

Вінницький проєкт «Партисипація молоді для вирішення екологічних проблем» переміг в номінації «Влада та громада: інформування, діалог, участь».  

  

Як повідомили на сайті міської ради, Вінниця знову виборола перемогу в конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування», який щорічно проводить Міністерство регіонального розвитку за підтримки Ради Європи. Лідером став проєкт «Партисипація молоді для вирішення екологічних проблем», який розробили й подали на конкурс  працівники департаменту освіти Вінницької міської ради.

Як зазначили організатори, цього року на конкурс надійшло 168 заявок з усіх областей України, з них 88 – від об’єднаних територіальних громад. 

Конкурсанти змагалися у трьох номінаціях:

  • «Влада та громада: інформування, діалог, участь»;
  • «Покращення якості надання освітніх послуг»;
  • «Формування безпечного, комфортного та привабливого життєвого середовища».

Вінницький проєкт «Партисипація молоді для вирішення екологічних проблем» переміг в номінації «Влада та громада: інформування, діалог, участь».  

«Вітаю Вінницьку міську об'єднану територіальну громаду з перемогою у Конкурсі "Кращі практики місцевого самоврядування 2020". «Учнівські екологічні ініціативи» – це міський конкурс, який підтримує ініціативи дітей та молоді, враховує їх ідеї та потреби у створенні екологічно чистого міста та налагоджує діалог органів місцевої влади з учнівською громадськістю. Міський екологічний форум – майданчик для обміну думками та консультацій  молоді та місцевого самоврядування щодо покращення екологічної ситуації в регіоні. Нам дуже приємно, що проєкт департаменту освіти міської ради зайняв перше місце у цьому загальноукраїнському конкурсі», - зазначила  директорка департаменту освіти Вінницької міськради Оксана Яценко. 

Поділитися :