Новини

Вінницяміськтеплоенерго автоматизувало документообіг

28 січня 2022, 13:26

Це впровадження актуальне для великих підприємств, з масштабним документообігом.

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» вже понад два місяці  веде документообіг в автоматизованій системі «АСКОД». Про це повідомляють на фб-сторінці підприємства.

 «АСКОД» -  автоматизована система організації діловодства, призначена для створення, обробки, відправлення, передачі, отримання, зберігання, використання та знищення електронних документів.

Щоб досконало ознайомитися з тонкощами роботи в системі електронного діловодства, на підприємстві деякий час був впроваджений пілотажний режим. Наразі працівники «Вінницяміськтеплоенерго» - досвідчені користувачі програми  і працюють з документами  лише автоматизовано. Адже електронний документообіг – це оперативна обробка документації і інформації, миттєва взаємодія між структурними підрозділами та, насамперед, це конструктивне листування  зі споживачами.

Для КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» використання автоматизованої системи електронного документообігу «АСКОД» - це, безумовно, зручно, адже це:

  • швидкий доступ до документів;
  • управління рухом документів;
  • безпека і збереження документів - шифрування даних дозволяє запобігти спробам несанкціонованого використання інформації;
  • можливість працювати всім підрозділам підприємства в єдиному інформаційному просторі;
  • підвищення дисциплінарної відповідальності в колективі, адже в системі зазначається відповідальна особа за документ, дата та час.

Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Також одна з важливих переваг використання СЕД «АСКОД» - це оперативне листування зі споживачами. Звернення, які надходять на офіційну пошту office@vmte.vn.ua , завдяки можливостям СЕД «АСКОД»  швидко опрацьовуються, миттєво потрапляючи до виконавця у найкоротший термін. Тобто споживачам  не доведеться довго очікувати на відповідь.

У сформованих відповідях, які отримують споживачі на власні електронні скриньки, автоматично зазначається:

  • електронний підпис (у формі QR кода) відповідальної особи;
  • дані, хто підготував документ;
  • реєстраційний номер звернення та реєстраційний номер відповіді;
  • дата та час, коли відповідь була взята на облік.

Використання автоматизованого електронного документообігу надасть можливість споживачам раціонально використовувати власний час та під час пандемії, щоб запобігти розповсюдженню Covid-19, менше знаходитись в громадських місцях.

Читайте також:
Вінницьке обласне патологоанатомічне бюро робить не лише розтини, а й дослідження

Поділитися :