Новини

Вінницяоблводоканал отримав два потужні генератори від міжнародних партнерів 

9 січня 2023, 12:54

Для забезпечення стабільної роботи Вінницяоблводоканалу Міжнародна Організація з Міграції в Україні передала підприємству два генератори потужністю 160 кВт та 735 кВт.

Як повідомляють на Фейсбук-сторінці Вінницяоблводоканалу, 9 січня, отримали потужний генератор на 735 кВт від Міжнародної Організації з Міграції. Генератор турецького виробника AKSA споживає не менше 200 л палива за годину і стане суттєвою підтримкою роботи об‘єктів водопостачання/водовідведення підприємства у разі можливого блекауту та перебоїв з електропостачанням.

Це вже другий генератор, який підприємство отримало від  партнера. Чотири дні тому для забезпечення стабільної роботи Вінницяоблводоканалу було направлено дизель-генератор італійського виробника Wiba потужністю 160 кВт.

Безмежно вдячні представництву Міжнародної Організації з Міграції в Україні за всебічну допомогу: в темні часи добре видно світлих людей. Вкотре переконуємося, що вистоїмо. І у співпраці з міжнародними партнерами зробимо все можливе, аби забезпечити вінничан стабільним водопостачанням та водовідведенням, - йдеться у повідомленні. 

Поділитися :