Новини

VinSmart Центр відкрив безкоштовні гуртки для дітей у Десні та Вінницьких Хуторах

6 вересня 2023, 11:02

Прийом заяв від батьків, чиї діти бажають відвідувати заняття триватиме до 15 вересня. Початок занять в обох новостворених локаціях заплановано на жовтень.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, мережа підліткових клубів за місцем проживання VinSmart продовжує розширювати свою географію. Якщо торік гуртки Центру працювали лише у Писарівці, то тепер їх мережа відкриває свої двері в Десні та Вінницьких Хуторах. 

“Загалом, з відкриттям цих двох центрів у приєднаних територіях, маємо 14 Центрів по Вінницькій міській територіальній громаді. Відкриття нових напрямів діяльності на території старостинських округів є активним вектором розвитку для підростаючого покоління, особливо у сьогоднішні нелегкі дні. Педагоги Центру стануть не лише вірними друзями для малюків, а й допоможуть їм поринути у новий світ знань”, – зазначив директор КЗ “Центр підліткових клубів за місцем проживання” Дмитро Мира.

У Десні гуртки працюватимуть на території місцевого дошкільного навчального закладу. Як розповідає староста Деснянського старостинського округу Галина Обливач, тут уже виконані ремонтні роботи. 

У Вінницьких Хуторах гуртки від VinSmart діятимуть на території КЗ “Вінницько-Хутірський ліцей”.

В обох Центрах діятимуть три гуртки: англійська мова, дошколярик та творча майстерня. Прийом заявок здійснюється в онлайн-режимі через заповнення Google-форми.

Для мешканців Десни:

Для жителів Вінницьких Хуторів:


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :