Новини

Вишенька та Замостя: два центри вакцинації населення від COVID-19 працюватимуть у Вінниці цими вихідними

24 червня 2021, 12:25

Центри розташуються по вулиці 600-річчя, 17, ТРЦ «Мегамолл» (Льодова арена) та по вулиці Некрасова, 40 (школа № 32). Щеплюватимуть китайською вакциною CoronaVaс. 

Як повідомляють на сайті Вінницької міськради, центри вакцинації працюватимуть з 10:00 до 14:00 з дотриманням всіх необхідних умов для безпечного процесу щеплення. 

Приміщення, де працюватимуть Центри вакцинації, відповідають усім необхідним вимогам, пояснює заступниця  директора департаменту охорони здоров’я міської ради Світлана Стефанкова. Можна створити зони ознайомлення, огляду, реєстрації, щеплення і спостереження після вакцинації. А також розмежувати вхід та вихід. Зазначає, що центри розташовані у двох найбільших районах міста, і до них зручно добиратись.

«Усім хто планує щепитись цими днями, потрібно обов’язково мати з собою паспорт громадянина України. А вінничанам, які не мають підписаних декларацій з сімейними лікарями, окрім  паспорта, необхідно взяти також довідку про присвоєння ідентифікаційного коду. Вакцина для охочих є в достатній кількості», - говорить Світлана Стефанкова.

У центрах вакцинації медичні працівники слідкуватимуть за тим, щоб вінничани були у масках та дотримувались соціальної дистанції. 

Нагадаємо, минулими вихідними щепились від коронавірусу 936 вінничан. Вакцинуватись від Covid-19  у Вінниці можна не тільки у Центрах масової вакцинації, а й у стаціонарних пунктах щеплення на базі центрів первинної медико-санітарної допомоги. Тут вакцинують людей з листа очікування зареєстрованих в додатку "Дія", які попередньо запрошені сімейними лікарями.

Поділитися :