Новини

Виставка «Вінниця історична і сучасна»: 16 барельєфів, що стали ілюстраціями

4 лютого 2022, 10:15

Виставку можна відвідати упродовж двох тижнів.

Виставка «Вінниця історична і сучасна» експонується в креативному просторі «Артинов». Автор барельєфів – вінницький інженер Володимир Рачек. У художніх творах вінничанин відтворив відомі архітектурні будівлі міста, які є візитівкою Вінниці. На виставці представлено 16 барельєфів. Також вони стали ілюстраціями до подарункового видання «AVE VINNYTSIA!», архітектора та письменника Юрія Плясовиця, з яким Володимир Рачек товаришує вже багато років. Каже, що його роботи вдало доповнюють розповідь про Вінницю, багату на історичні події та цікавих людей, про що у своїй новій книзі описує архітектор Юрій Плясовиця.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


«Ми вже давно співпрацюємо на ґрунті літератури, мистецтва. Він – професійний архітектор, я – колишній інженер, але зараз зайнявся творчістю, підготував виставку про історичну Вінницю історичну та сучасну. Юрій написав книжки, він побачив мої картини, запросив опублікувати в його книзі і ми вирішили зробити презентацію», - розповів пан Юрій.

Виставку барельєфів можна відвідати в креативному просторі «Артинов» упродовж двох тижнів. Також усі охочі зможуть придбати у адміністратора подарункове видання Юрія Плясовиці про Вінницю.

Читайте також:
«Шахрайство - не забавка»: вінницькі поліцейські навчали учнів безпеки в Інтернеті

Поділитися :