Новини

Виставою "Золотий ключик" відкрився новий сезон у вінницькому театрі ляльок

19 вересня 2023, 16:15

Цьогоріч, в репертуарі будуть як добре знайомі та улюблені маленькими відвідувачами історії, так і нові вистави та святкові програми.

Також, у вінницькому театрі ляльок вже розпочали підготовку до зимових свят.  Як повідомив у своєму коментарі Радіо "Місто над Бугом" головний режисер театру, Олександр Свіньїн наразі готується нова цікава програма для найменших, у якій будуть улюблені багатьма дітьми герої різних мультфільмів та казкові персонажі.

"Зараз ми вже розпочали підготовку до Новорічних свят, які, як ви знаєте, розпочнуться раніше. Готується нова програма. На заміну радянським героям вистав прийдуть нові. Окрім того готується і нове святкове дійство до дня Святого Миколая і пишеться сценарій до новорічних/різдвяних свят", - наголосив режисер.

Окрім того директорка Вінницького академічного обласного театру ляльок Тетяна Побережна повідомила, що на вінницьких глядачів чекатиме сюрприз: незабаром у стінах театру можна буде побачити колекцію авторських ляльок зі Швейцарії.

"Одна з жительок м. Вінниці, яка в 15 років виїхала до Швейцарії, передала до Вінниці практично маленький міні-музей ляльок. В цих ляльок є своя історія. Їм більше 60 років. Наразі ми працюємо разом з художниками та дизайнерами для того, щоб «поселити» їх у нашому театрі", -  зазначила Тетяна Побережна.

Дізнатися про репертуар театру та отримати більше інформації про графік його роботи можна на Фейсбук-сторінці та в Інстаграм Вінницького академічного обласного театру ляльок.


Фото: Вінницький академічний обласний театр ляльок

Поділитися :