Новини

Володимир Гройсман прокоментував результати місцевих виборів 2020 та подякував вінничанам за довіру 

27 жовтня 2020, 12:16

Він зауважив, що з повагою ставиться до довіри людей і разом зі своєю командою зробить усе, щоб виправдати цю довіру.

Експрем'єр Володимир Гройсман прокоментував дані екзитполу, згідно з якими його партія "Українська стратегія Гройсмана" лідирує на місцевих виборах 2020 в ефірі одного з телеканалів та подякував вінничанам за їх довіру. 

"Я думаю, що це тільки початок. Перш за все я хочу дуже подякувати вінничанам, які практично підтримали «Українську стратегію Гройсмана» абсолютно на всіх рівнях влади, у всіх громадах Вінницької області в обласну раду. Хочу сказати, що ми з великою повагою ставимося до довіри людей, ми неодноразово це доводили, і вся наша команда зробить все, щоби виправдати довіру людей. І знаєте, я скажу так, що ті, хто за нас проголосував, ми виправдаємо вашу довіру, а ті, хто голосував за інші партії, ми точно вас не розчаруємо і зробимо все, щоби люди відчували ефективну роботу влади. Тим більше коли центральна влада настільки є сьогодні некомпетентна, непрофесійна. Важкі часи, це для нас – величезна відповідальність, але ми її усвідомлюємо, у нас є досвід, і ми все зробимо для того, щоби бути ефективними й щоб люди це відчували", - прокоментував Володимир Гройсман 

Зокрема, у своєму інтерв'ю, він звернув увагу на значення місцевої влади. 

"Зараз роль і відповідальність місцевої влади є дуже високою, і наша команда буде робити все для того, щоб максимально ефективно використовувати  децентралізацію.  Я вважаю, що завдання сьогодні  після місцевих виборів зробити все для об'єднання країни, для того, щоб Україна як держава відбулась успішною і в цьому місцева влада теж має відігравати величезну роль", - підкреслив Володимир Гройсман. 

 

 

Поділитися :