Новини

Володимир Гройсман впевнено нарощує рівень довіри громадян

10 лютого 2021, 15:13

Лідер "Української стратегії Гройсмана" залишається єдиним українським політиком, який з вересня 2019 року не обіймає загальнодержавних посад, натомість рівень довіри до нього зростає, а рівень недовіри – падає.

За результатами опитування Соціологічної групи Рейтинг, проведеного 6-8 лютого 2021 року, наразі рейтинг довіри до чинного Президента України Володимира Зеленського у порівнянні з початком січня знизився: раніше Главі держави довіряв 41% опитаних, тоді як зараз - лише 38% громадян. До трійки лідерів за рівнем довіри також увійшли Віталій Кличко - 34% та Володимир Гройсман - 32%. 

Також, згідно з результатами проведеного дослідження, за останні кілька місяців зріс рівень задоволеності роботою органів влади у сфері боротьби з епідемією. Так, 39% опитаних задоволені діяльністю Президента у боротьбі з епідемією коронавірусу (57% – не задоволені). Діяльністю Міністерства охорони здоров’я задоволені 33%, не задоволені – 65% опитаних. 

Додамо, аудиторія дослідження - населення України (2500 респондентів) віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Опитування відбувалось методом телефонних інтерв'ю із використанням комп'ютера.

Поділитися :