Новини

Вперше на Вінниччині об‘єднається студентство всієї області

12 листопада 2021, 16:04

"Вінницький обласний молодіжний центр" КВАДРАТ підготував подію яка має стати справжнім вибухом креативу.

Як зазначила в ефірі «Місто над Бугом» в.о. директора КЗ "Вінницький обласний молодіжний центр" КВАДРАТ Наталя Штогрин на учасників свята чекатиме виставка локацій закладів освіти області, конкурси і різні активності, а також флешмоб.

«На Європейській площі за участі 500 студентів буде відбуватися танцювальний флешмоб, який готує Іван Дунаєвський, всі його знають як Jozz. Все дуже продумано, тому що було дуже велике бажання об’єднати всіх студентів, перезнайомити, щоб вони відчули цей дух. На Вінниччині такого ще не було, щоб об’єдналися всі студенти з усієї області», - розповіла пані Наталя.

Також під час святкування проведуть нагородження студентів навчальних закладів, за їх внесок у розвиток молодіжного руху області, конкурс кращий герб логотип закладу. Переможця визначатимуть гості, шляхом голосування. Крім того на усіх присутніх чекатиме святкова дискотека і шоу сюрприз. Усі заходи проводитимуться із дотриманням усіх карантинних вимог. Також усі охочі можуть щепитися від ковіду безпосередньо на святі.

«Ми ще робимо таку акцію: на самому заході буде присутня пересувна лабораторія і ми запропонуємо усім охочим, зробимо ще рекламу, пропаганду вакцинування», - додала в.о. директора КЗ "Вінницький обласний молодіжний центр" КВАДРАТ.

Почнеться свято на площі Європейській площі о 15-тій годині. Розклад «Місто над Бугом» публікувало раніше.

Поділитися :