Новини

"Врятуйте наших побратимів": у Вінниці представники полку АЗОВ закликали громадськість посприяти евакуації бійців з Азовсталі

10 травня 2022, 13:27

Кілька бійців з полку Азов евакуйовані з Маріуполя з важкими пораненнями, сьогодні звернулись до журналістів з проханням розповсюдити інформацію щодо петиції про порятунок оточених на заводі «Азовсталь» бійців.

Йдеться про петицію до Організації Об’єднаних Націй, Генерального секретаря ООН, а також регіональних лідерів з усього світу, із закликом розпочати негайну процедуру «extraction». Вона передбачає евакуацію всіх цивільних, поранених, тіл загиблих та всіх військовослужбовців України із заблокованого Маріуполя.

Підписи почали збирати чотири дні тому і станом на ранок  10 травня вона зібрала понад мільйон голосів.

Водночас під час пресконференції представники полку Азов розповіли про свої поранення, отримані у Маріуполі та евакуацію з оточення. Історію кожного з них ми опублікуємо на нашому Telegram- каналі та Фейсбук сторінці.

Поки просимо усіх, хто ще не підписав петицію зробити це. Обов’язково підтвердити свій підпис на електронній пошті та завершити процедуру підписання на сайті.

Поділитися :