Новини

"Всі на всьому": у Вінниці відбудеться перший водний фестиваль

15 липня 2021, 09:27

У ньому візьмуть участь понад 100 учасників на різних плавзасобах.

Фестиваль "Всі на Всьому" вперше пройде у нашому місті 17 та 18 липня. Особливістю та важливим елементом фестивалю, як зазначають його організатори, буде один з наймасштабніших в Україні парадів у центрі міста, в якому візьмуть участь понад 100 учасників на усіх можливих та неможливих плавзасобах, які тільки можна знайти у Вінниці і за її межами  – каяки, байдарки, каное, катамарани, човни, SUP'и та багато іншого.

Учасники параду пропливуть центром міста від пляжу Хімік до бази Спартак і назад. Як зазначив один з організаторів заходу Костянтин Прилєпський, назву фестивалю "Всі на Всьому" було запозичено у львів’ян.

"Львів'яни проводять Фестиваль під характерною назвою "Не бухай", і там можна було безкоштовно потрапити на нього, якщо проплисти 1 км. І, власне, вони і придумали цю назву "Всі на всьому". І мені сподобалась ця ідея, і декілька років тому з деякими людьми ми обговорювали цю ідею",  – розповів Костянтин Прилєпський.

Мета проведення фесту  – заохотити вінничан до активного відпочинку на воді. Окрім параду, заплановано інші цікаві локації, які доповнюватимуть фестиваль. Про це в ефірі повідомив ще один співорганізатор заходу Ігор Гемба. Усі заходи мають бути цікавими як для дорослих, так і для дітей.

"Ми спочатку робимо парад, а потім будуть змагання. Також будуть активності на березі. Ми звернулись до наших друзів, які організують фестиваль наметів. Також будуть змагання на воді і знайомство з плавзасобами. Окрім цього, ми запросили пластунів. Ми розуміємо, що зараз літо, тому ми велику увагу приділяємо тому, щоб це було цікаво дітям",  – зауважив Ігор Гемба.

Також організатори запланували читання лекцій про екосвідомість і збір сміття. Усі охочі взяти участь у заході мають зареєструватись, заповнивши відповідну форму за посиланням.

Поділитися :