Новини

Встановили камери відеонагляду та облаштували велодоріжки: у Вінниці продовжують ремонт вулиці Батозької

21 червня 2023, 15:29

Найближчим часом планують запустити роботи з облаштування трамвайних колій за технологією "Оксамитовий шлях".

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, наразі комунальники активно працюють над облаштуванням тротуарів та велодоріжок з обох сторін вулиці. 

"Маємо на меті якомога швидше завершити реконструкцію цієї вулиці, щоб містянам було комфортно пересуватися. Власне, крім облаштування нової дороги, тротуарів та велосипедних доріжок, ми чимало уваги приділили інженерним мережам. Збудували зливову каналізацію, перенесли силові кабелі для трансформаторних підстанцій, зараз завершуємо роботи по перепідключенню мережі газопроводу. Крім того, встановили зовнішнє освітлення та задля безпеки містян підключили камери відеонагляду, які будуть підв'язані до нашого муніципального Ситуаційного центру", - зазначив директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк.

Зазначають, що після цього комунальники перейдуть до облаштування трамвайних шляхів за технологією "Оксамитовий шлях". Крім того, працюватимуть будівельники і на автошляху, де постелять нове асфальтне покриття.

Комплексна реконструкція вулиці Батозької передбачає заміну усіх підземних комунікацій, перенесення повітряних ліній під землю, облаштування нового дорожнього покриття та тротуарів, якісне освітлення, трамвайні колії та встановлення камер відеоспостереження. Крім того, тут з’являться зупинки для очікування громадського транспорту, велодоріжки та автостоянка. 

У міськраді наголошують, що інфраструктурне вдосконалення Батозької посприяє розвитку бізнесу в цьому районі, а отже збереже економічну стабільність в громаді та створить нові робочі місця для вінничан.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :