Новини

Як зменшити платіжку за світло з новими тарифами?

6 листопада 2023, 09:58

Вихід є – безкоштовна енергія сонця! Встановлення сонячних панелей на даху вашого будинку дозволить вам генерувати власну електроенергію навіть під час зимових відключень. 

За допомогою сонячних панелей ви будете мати доступ до енергії для освітлення, опалення та зарядки вашого електронного обладнання.

#партнерський_матеріал

У цьому запевняють у ТОВ «Енергетична незалежність +».

Автономна сонячна електростанція на власні потреби – це система, яка виробляє електроенергію з сонячного випромінювання для задоволення потреб конкретного користувача або підприємства. Будується сонячна електростанція за один тиждень.

Вона включає в себе:

  • сонячні панелі,
  • інвертор для перетворення зібраної енергії в використовуваний струм,
  • а також зберігальні батареї для надлишкової енергії, яка може бути використана в нічний час або в періоди обмеженої сонячної активності.

Така система дозволяє зменшити витрати на електроенергію і виробляти чисту енергію з використанням сонячних ресурсів. Термін окупності – 3,5 роки.

Якщо у вас виникли будь-які питання стосовно сонячних електростанцій, звертайтеся до власника компанії Олександра: 067 432 14 13. А приклади виконаних проектів можете переглянути на інстаграм-сторінці «Енергетичної незалежності +».

Додамо, нещодавно фахівці ТОВ «Енергетична незалежність +» встановили чергову автономну сонячну електростанцію на 15кВт. Результати – на фото:

Поділитися :