Новини

Ярмарок локальних брендів і виробників «Файна здибанка» вдруге пройде у Вінниці

3 жовтня 2023, 11:27

Це мистецький фестиваль, на якому можна буде не лише придбати товари українських виробників, а й відвідати цікаві майстер-класи, зокрема з малювання й ткацтва.

Як повідомила у коментарі Місту над Бугом співорганізаторка фесту Ірина Піддубняк (Ira Shu), ідея проведення таких заходів у нашому місті з’явилася у неї вже давно. Цього року її вдалося реалізувати.

"Про те, щоб організувати ярмарок типу "Файної здибанки" я думала вже давно. Хотілося у Вінниці зробити такий захід, тому що останні роки в місті таких ярмарків, дизайн-маркетів українських брендів і виробників не проводилось. У нас зазвичай, якщо проводиться якийсь фестиваль, то він має якусь іншу тему, наприклад, і десь збоку стоять декілька столиків з майстрами. А от щоб було націлено саме на виробників у першу чергу, то такого в нас давно не було. Я їздила в інші міста на такі ярмарки-маркети, і дуже хотілось зробити щось таке у Вінниці", – каже Ірина Піддубняк.

Це мистецький фестиваль, на якому можна буде не лише придбати товари українських виробників, відвідати цікаві майстер-класи, зокрема з малювання й ткацтва. Також можна буде пограти у різні настільки ігри, спробувати смачні страви й просто порелаксувати та познайомитись з новими людьми. Саме тому фест було названо «Файною здибанкою». 

"Отакі ярмарки-маркети – у першу чергу про спілкування та взаємодію між людьми. Тобто це взаємодія продавців з покупцями, коли ти не онлайн продаєш, а виходиш наживо і одразу бачиш свою цільову аудиторію, які товари їй більше та менше подобаються. Це спілкування між друзями. Тобто люди думають, куди піти на вихідні – ось вони йдуть на такий цікавий захід. Також у нас проводяться майстеркласи для дітей і для дорослих - художні і не тільки. Тому це класна нагода для всієї родини гарно провести час", – додала співорганізаторка заходу Ірина Піддубняк.

Вперше фестиваль провели в липні на території стадіону «Локомотив». Тепер він пройде 7 жовтня на площі біля літнього театру у Центральному парку культуру й відпочинку ім. М.Леонтовича. Початок об 11.00 . Вхід на ярмарок – вільний.

Поділитися :