Новини

"Європейське сузір'я": вінницьких вокалістів запрошують до участі в міському онлайн-конкурсі

16 квітня 2021, 11:23

Переможців визначать у двох вікових категоріях: від 6 до 15 років та від 16 років.

Як повідомляють на фейсбук-сторінці міської ради, до участі в конкурсі запрошуються талановиті вокалісти та музичні формації, учасники яких є мешканцями Вінницької МТГ.

"ІI загальноміський онлайн-конкурс "Європейське сузір'я" має на меті популяризацію європейської культури, залучення талановитих вінничан до створення сучасного креативного музичного продукту", - йдеться в дописі.

Заявку на участь в конкурсі треба подати з 20 квітня по 12 травня на електронну адресу vincenterfest@gmail.com. В темі листа потрібно вказати "Європейське сузір'я". У листі учасники мають коротко розповісти про себе та прикріпити відео з власним виступом. Головними критеріями при оцінюванні конкурсантів буде виконавська майстерність, артистизм, вдало підібраний репертуар.

"Переможців будуть визначати у двох вікових категоріях: від 6 до 15 років та від 16 років. Також буде Гран-прі та приз глядацьких симпатій (найбільша кількість вподобань в соціальній мережі Facebook)", - повідомляють організатори.

Підсумки конкурсу будуть проводити 15 травня. Для переможців організатори (виконавчий комітет Вінницької міської ради, департамент культури Вінницької міської ради, КЗ "Центр концертних та фестивальних програм") підготував подарунки, призи та дипломи.

Зауважимо, конкурс відбуватиметься у спільноті "VinCulture Code" та на сторінці КЗ "Центр концертних та фестивальних програм" у соціальній мережі Facebook.

 

Поділитися :