Новини

Юних вінничан запрошують до участі в дитячому забігу VINNYTSIA KIDS RACE

17 серпня 2021, 12:47

До старту допускають малюків від 2 років.

Захід пройде на стадіоні Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №1 (вул. Хлібна 1). Про це ідеться на фейсбук-сторінці закладу. 

Офіційне відкриття свята заплановане на 16 годину 29 серпня. Перший старт відбудеться о 17:00, у ньому візьмуть участь наймолодші спортсмени віком від 2 років. За 15 хвилин стартує наступний забіг: на старт вийдуть 3-річні малюки. Юним спортсменам можуть допомагати подолати 100-метрову дистанцію батьки.

Пізніше, до 21 години, триватимуть забіги старших дітей – до 14 років. Довжина дистанції залежить від віку учасників.

На учасників свята також чекають виступи гімнастів, танцювальні й акробатичні номери, розваги від аніматорів та подарунки.

"Хочете допомогти своїй дитині відчути смак перемоги, допомогти стати лідером, повірити в себе та дати поштовх до руху в правильному напрямку, реєструйте свого маленького Чемпіона на дитячий забіг VINNYTSIA KIDS RACE, який вже став гарною традицією нашого міста!" – наголошує співорганізатор забігу Руслан Кобялко.

З детальним розкладом свята можна ознайомитись за посиланням. Зареєструватись на участь у забігу – до 27 серпня в телеграм-каналі VINNYTSIA KIDS RACE.

Додамо, перший забіг VINNYTSIA KIDS RACE відбувся в 2019 році на території парку Дружби Народів. У ньому взяло участь більш ніж 500 учасників. Захід проходить за сприяння Вінницької міської ради.

Фото: airfitness365.com

Поділитися :