Новини

З 15 вересня вінничани зможуть проголосувати за проєкти конкурсу "Бюджет громадських ініціатив"

13 вересня 2023, 10:01

Містяни обиратимуть з-поміж 44 ідей.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, як і попереднього разу, засідання Експертної групи відбулося онлайн через платформу ZOOM та транслювалось у Фейсбуці на сторінці "Бюджет громадських ініціатив Вінницької міської територіальної громади" та "Департамент відновлення та розвитку ВМР". Відтак, долучитися до обговорення могли широкі кола громадськості, автори проєктів і відповідальні за їх подальшу реалізацію – представники департаментів та структурних підрозділів Вінницької міської ради. 

"На етапі подання проєктів ми побачили наскільки вмотивовані вінничани, конкретно та ретельно готують свої пропозиції й відстоюють право на їх реалізацію", - відзначила директорка департаменту відновлення та розвитку ВМР, заступниця голови Експертної групи конкурсу Ольга Ремешевська.

Голосування за проєкти стартує 15 вересня і триватиме до 15 жовтня 2023 року. Кожен житель громади може віддати свій голос за 4 різних проєкти: два великих та два малих. Цьогоріч голосування відбудеться за змішаною системою, а саме:

  • з 15 до 30 вересня голосування проходитиме лише в електронному вигляді: на платформі е-DEM;
  • з 30 вересня по 15 жовтня – у змішаному форматі (електронному та паперовому).

 
Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :