Новини

З 5 січня стартує реєстрація вінничан на пробне ЗНО

4 січня 2022, 16:44

Школярі зможуть ознайомитись з процедурою проведення тестування, структурою тестового завдання, оцінити свій рівень знань та ефективно розподіляти час на написання тесту.

Особливо це важливо для абітурієнтів, які хочуть вступити до вишів, але жодного разу не складали ЗНО. Про це «Місту над Бугом» розповіла заступниця директора вінницького регіонального центру оцінювання якості  освіти Людмила Марцева.

«З 5 до 22 січня 2022 року на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти стає доступною програма реєстрації охочих взяти участь у пробному ЗНО. Щоб зареєструватися, потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті Вінницького регіонального центру, зайти до особистого кабінету за паролем і логіном, які вам надають під час реєстрації, заповнити реєстраційну заяву і на персональній сторінці ви знайдете квитанцію на оплату вартості послуг проведення пробного ЗНО», - пояснила пані Людмила.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Графік проведення пробного ЗНО опублікували на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Вартість проходження одного пробного тестування - 300 гривень.

Світлина із сайту Українського центру оцінювання якості освіти

«На основі квитанції, яку ви роздрукуєте самостійно, потрібно здійснити оплату в установах будь-якого банку України не пізніше 25 січня. Тобто до 22 січня триває реєстрація і ще три дні ми даємо на те, щоб завершити оплату. Зауважу, що буде можливість онлайн-оплати з персональної сторінки. Те, що кошти зараховані, потрібно буде перевірити на своїй персональній сторінці впродовж п’яти днів після оплати. Якщо все гаразд, ви чекаєте пробного ЗНО, знаючи, що вас зареєстровано, вам підготують місце на пробному ЗНО, надрукують зошит з того предмету, який ви обрали, і будете спокійні», - розповіла Людмила Марцева.

Читайте також:
Вінницькі поліцейські провели майстер-клас із виготовлення новорічних іграшок для дітей

Поділитися :