Новини

З Днем святого Миколая привітали клієнтів міського центру реабілітації "Гармонія"

6 грудня 2022, 13:37

Перед дітками виступили герої мультфільмів. Аби отримати подарунки від святого Миколая, дехто з "гармоніївців" розповідав віршики.

Як ідеться на сайті міської ради, на свято запросили 25 дітей. З початком повномасштабного вторгнення більшість занять у Центрі відбуваються онлайн. Тому можливість зібратися наживо є для відвідувачів “Гармонії” також реабілітацією.

"У теперішній час складно зібрати всіх разом офлайн. Для нас дуже важливі такі заходи, адже ми тісно спілкуємося. І кожна дитина для нас – особлива. Для них це емоційна, психічна і соціальна реабілітації. Вони можуть бути причетними до чогось великого й у такий тривожний час відчути себе щасливими", – говорить вихователька соціальна по роботі з дітьми з інвалідністю центру реабілітації "Гармонія" Тетяна Тетер.

Перед дітками виступили герої мультфільмів. Аби отримати подарунки від святого Миколая, дехто з "гармоніївців" розповідав віршики.

Святкування відбувалося у приміщенні ресторану Cherry Lake. До організації свята долучилися і представники головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області.

Поділитися :