Новини

З нагоди Дня Незалежності міський голова Вінниці Сергій Моргунов відзначив представників Сил безпеки та оборони

23 серпня 2024, 09:29

22 серпня на засіданні виконавчого комітету міської ради відзначили представників Сил безпеки та оборони України. З нагоди 33-ї річниці Дня Незалежності України міський голова Сергій Моргунов вручив їм подяки Вінницької міської ради та її виконавчого комітету та грошові премії.

Як інформують на сайті міської ради, Сергій Моргунов подякував їм за особистий внесок у збереження суверенітету, зміцнення держави та наближення Перемоги, самовідданість, патріотизм і людяність.

«Від імені територіальної громади хочу відзначити представників Сил безпеки і оборони. У вашій особі дякую всім нашим Захисникам і Захисницям. Ми усі розуміємо, наскільки важлива ваша героїчна робота задля захисту нашої територіальної цілісності, суверенітету, незалежності і збереження української нації. Ви працюєте, в умовах коли рашисти і керівництво рф налаштовані тільки на знищення України, їм не потрібні міста, люди, їм потрібна територія. Дякую за вашу мужність, професіоналізм, стійкість і героїзм», – зазначив Сергій Моргунов.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :