Новини

З початку року у Вінниці замінили 2,2 км тепломереж

16 липня 2021, 11:53

Наразі роботи тривають на вул. Келецькій, на проспекті Космонавтів, 68, на проспекті Юності, 28 та на вул. Г. Крут. 

Як інформують на сайті міської ради, від перехрестя з проспектом Космонавтів до перехрестя з вулицею 600-річчя роботи виконує підрядна організація. На цій ділянці замінюють 404 метри тепломережі. Ведуться також роботи на проспекті Юності, 28 до центрального теплового пункту 7/3 на вул. Келецькій, 99 – тут прокладуть 75 метрів нового трубопроводу. Також замінюють тепломережі загальною довжиною 435 метрів від ЦТП 6/2 на проспекті Космонавтів, 68. Ще 279 метри мережі полагодять на вул. Г. Крут.

"Реконструкція теплових мереж дуже потрібна. Адже завдяки новому трубопроводу покращується якість послуг з теплопостачання та гарячого водопостачання, зменшаться втрати в теплових мережах, а витоки взагалі будуть відсутні", – розповів директор департаменту енергетики, транспорту та зв'язку міської ради Михайло Варламов

Додамо, з початку року в місті вже замінили 2,2 км тепломереж у двотрубному виконанні. Реконструювали ділянки на вул. Чорновола, вул. Писарєва, вул. Гоголя, вул. А. Янгеля та вул. Київській, ділянки між вул. Хмельницьке шосе, просп. Космонавтів та вул. 600-річчя (1-ий мікрорайон) та на перехресті вул. В. Порика і вул. В. Інтернаціоналістів.    

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :