Новини

З теплопунктів Вінниці викрадено генератори

10 січня 2023, 10:09

На «Вінницяміськтеплоенерго» звертаються до мешканців міста, з проханням повідомляти до поліції про відомі факти крадіжок майна підприємства.  Від цього залежить комфорт в оселях вінничан. 

Як повідомляють сторінці КП «Вінницяміськтеплоенерго» у Фейсбук, підприємство провело і продовжує проводити заходи щодо забезпечення живлення об’єктів теплопостачання підприємства. Адже для нас вкрай важливо, щоб тепло було в кожній домівці.

Нині вся країна, кожне місто, кожне підприємство критичної інфраструктури, зокрема, виконують колосальну роботу, щоб забезпечити споживачів теплом. Адже передбачити ціль ворога, який здійснює обстріли по життєво важливих об’єктах нашої держави, не можливо. Але для тих, хто звик красти чуже майно та займається мародерством, ніщо не може стати на заваді, навіть страшна війна. , - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що у грудні, з контейнерних індивідуальних теплових пунктів, які встановлені біля будинків по вул. Київська, 154 та 174, викрали генератори, які при знеструмленні мали забезпечувати електроенергією обладнання ІТП цих будинків. Третя спроба крадіжки не вдалась.

Тож на підприємстві звертаються до містян із закликом бути свідомими. 

Якщо ви стали свідком таких правопорушень або володієте інформацією про осіб, які вчиняють такі злочини – не будьте байдужими та не мовчіть, одразу повідомляйте щодо фактів крадіжок чи навіть намірів це зробити до поліції, за телефоном 102, - пишуть тепловики.

 

Поділитися :