Новини

За рік селище Десна сильно згуртувалося

10 лютого 2023, 14:02

У співпраці із Вінницькою міськрадою створили центр з охорони громадського порядку. Також мешканці збирали кошти на обмундирування, рації та бронежилети для військових, плели маскувальні сітки та продовжують робити окопні свічки.

Крім того займалися облаштуванням укриттів та активною підтримкою переселенців. Підбиваючи підсумки 2022 року, староста Деснянського округу Галина Обливач, зазначила, що торік у окрузі зробили новий спортмайданчик, покращили освітлення та ремонтували дороги.

“У приміщенні старостинського округу кожну середу веде прийом старший дільничний офіцер поліції відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції, – каже староста. – За період його роботи в селищі значно зменшилась кількість кримінальних та адміністративних правопорушень”.

На території селища розміщене укриття, яке привело до ладу місцеве підприємство. Облаштовані укриття і в підвалах окремих багатоквартирних житлових будинків.

Також, за цей рік в окрузі облаштували новий спортивний майданчик, капітально відремонтували дорогу, що сполучає вулицю С. Зулінського та Житомирське шосе, відремонтували частини тротуару на вулиці Лесі Українки, покращили покриття вулиці Князя Володимира та дороги до місцевого кладовища.

Поділитися :