Новини

Забив до смерті палицею: на Вінниччині затримали чоловіка, який вбив односельця

13 червня 2023, 15:06

Тіло померлого виявили на околиці Вапнярки.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області, 12 червня оперативники затримали мешканця Вапнярки, який вбив свого 38-річного знайомого. 

Потерпілого без ознак життя на околиці селища міського типу 11 червня знайшла місцева жителька. Судмедекспертизою встановлено, що чоловік помер від побиття.

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції зібрали докази причетності до скоєного правопорушення 42-річного раніше судимого за тяжкий злочин місцевого жителя. Зловмисника поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання", - коментують у поліції.

Слідство встановило, що 10 червня ввечері правопорушник зустрівся із потерпілим та запросив його до себе додому. В ході розмови між чоловіками виник конфлікт, через який зловмисник забив потерпілого палицею. Від отриманих травм останній помер на місці. 

Вночі тіло потерпілого зловмисник тачкою вивіз на околицю селища та залишив на грунтовій дорозі. 

"За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання – до 10 років ув’язнення", - додають в поліції.


Фото: ГУ Національної поліції у Вінницькій області 

Поділитися :