Новини

Задушив жінку і запевняв, що померла уві сні: на Вінниччині оголосили про підозру зловмиснику

12 січня 2022, 10:15

Зібрані слідчими докази та висновки експертиз засвідчили про насильницьку смерть жінки та причетність до цього її співмешканця.

У травні минулого року до поліції надійшло повідомлення від 44-річного жителя Хмільника про раптову смерть своєї співмешканки. Про це повідомляють на сайті Нацполіції Вінниччини. За словами чоловіка, жінка лежала притулившись обличчям до подушки. 

За висновком судово-медичного експерта, смерть жінки настала від механічної асфіксії через перекриття шляхів дихання. Поліцейські запідозрили, що чоловік намагається приховати вбивство, видавши його за нещасний випадок. Кілька місяців правоохоронці збирали докази та проводили експертизи, які підтвердили їх підозри.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


З’ясувалось, що напередодні вбивства, коли підозрюваний повернувся додому, його співмешканка випивала зі спільним знайомим. Це чоловікові не сподобалось, і від ревнощів між цивільним подружжям почалась сварка, яку припинив гість. Після цього жінка пішла у кімнату відпочивати, а чоловіки продовжили застілля. Коли гість пішов додому, розлючений чоловік подушкою задушив свою співмешканку.

Наразі зловмиснику оголосили про підозру в умисному вбивстві  та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За вбивство співмешканки йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Читайте також:
На Вінниччині повідомили про замінування дитячого розважального закладу

Поділитися :