Новини

"Загроза COVID-19": вінничан закликають за появи перших ознак ГРВІ звертатись до сімейного лікаря та вчасно обстежуватись

13 січня 2021, 12:57

Необхідні обстеження для містян будуть безкоштовні.

На сайті Вінницької обласної державної адміністрації розмістили звернення до вінничан, в якому закликали бути пильними до свого здоров'я та за появи перших ознак захворювання терміново звернутись до сімейного лікаря. 

"У світі та в Україні триває поширення коронавірусної хвороби. Вірус має здатність змінюватись і продовжує вражати людей. Під загрозою може бути кожен. Зважаючи на це, просимо вас у випадку підозри на захворювання гострою респіраторною інфекцією звертатися до сімейних лікарів та пройти необхідне обстеження", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що для забору біоматеріалу вінничанам також можна звертатися до ДУ "Вінницький обласний лабораторний центр" за адресою: м.Вінниця, вул. Малиновського, 11. Обстеження проводяться безкоштовно.

"Будьте пильними! Ваше здоров’я значною мірою залежить від вас. У випадку виявлення ознак захворювання, терміново звертайтеся до сімейного лікаря. Не займайтеся самолікуванням!" - наголошують у дописі.

Поділитися :