Новини

Затвердили систему і терміни: як у Вінниці пройде голосування за проекти, подані на конкурс "Бюджет громадських ініціатив ВМТГ"

25 серпня 2023, 11:41

Кожен вінничанин віком від 16 років зможе проголосувати за чотири різні проєкти - два великі та два малі.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, 24 серпня виконавчий комітет ВМР затвердив рішення щодо проведення голосування за проєкти конкурсу «Бюджет громадських ініціатив ВМТГ» під час дії воєнного стану в Україні. Цьогорічні голосування відбудуться за змішаною системою.

"Голосування триватиме протягом одного календарного місяця: з 15 по 30 вересня 2023 року – в електронному варіанті за допомогою електронного сервісу «Громадський бюджет» всеукраїнської вебплатформи «Єдина платформа місцевої електронної демократії» (e-DEM). Наступних 15 календарних днів, з 01 по 15 жовтня 2023 року (включно), вінничани зможуть віддати свої голоси за проєкти, які найбільше вподобають як в електронному, так і в паперовому варіантах", - розповіла директорка департаменту відновлення та розвитку ВМР Ольга Ремешевська

Взяти участь у голосуванні за чотири різні проєкти зможуть жителі ВМТГ віком від 16 років. Усі проєкти креативні та стосуються різних сфер соціально-економічного життя в громаді.

Більш детальна інформація щодо процедури голосування буде оприлюднена згодом на офіційному вебпорталі ВМР в розділі "Бюджет громадських ініціатив" та у відповідній мережі "Фейсбук".


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :