Новини

Здобутки і проблеми Вінницько-Хутірського старостинського округу

15 лютого 2023, 15:28

Минулого року мешканці території Вінницько-Хутірського округу відправляли гуманітарну допомогу, приймали вимушених переселенців, облаштовували укриття.

Як розповів в ефірі Часу змін староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко, території округу зменшилась злочинність, натомість стало чистіше та комфортніше: з’являлися нові дитячі майданчики, покращився мобільний зв’язок.  

“У 2022 році ми перейшли від стратегічного планування до оперативного реагування. Найпершою справою було убезпечення та, в цілому, зниження «градусу тривоги» наших мешканців, втримання порядку у функціонуванні старостинського округу. Тому нами був створений Центр з охорони громадського порядку. Силами якого, була організована робота понад 100 цілодобових патрульно-постових груп" – повідомив староста.

Прийняли понад три тисячі вимушених переселенців. З них на постійне перебування в окрузі зареєструвалося – 837 людей. У співпраці з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом, разом з нашими мешканцями, у перші два місяці повномасштабної війни,  направили у прифронтові міста (Харків і Миколаїв) та, безпосередньо, на фронт – 150 тонн гуманітарної допомоги.

Також, виступили організаторами у декількох благодійних зборах загальною сумою – 450 тисяч гривень. Як результат, одна з провідних телерадіокомпаній світу «CNN», зняли сюжет про наш старостинський округ та про наших згуртованих мешканців для аудиторії в Сполучених Штатах Америки, Канаді і міжнародної спільноти” – сказав староста округу Владислав Кривешко.

Поділитися :