Новини

Зібрали 20 тонн гумвантажу: Вінниця продовжує допомагати мешканцям Херсонщини

21 червня 2023, 10:52

Зокрема передали 14 тонн питної води, 4 тонни продуктів харчування та 13 палетів дезінфікуючих засобів для закладів охорони здоров’я.

Як інформують у міській раді, днями було проведено чергове засідання Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, де Сергій Моргунов разом із Володимиром Гройсманом підбили підсумки за попередні тижні.

«Сьогодні ми відправляємо чергову машину з допомогою. Хочу подякувати всім, хто долучився до формування цього вантажу, а це і депутати міської ради, і депутати обласної ради, і підприємці міста Вінниці, і благодійні фонди», – зазначає секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський.

Координаторка Штабу та депутатка Вінницької міської ради Світлана Куца зазначає, що Вінниця стала одним із перших міст, яке прийшло на допомогу Херсонщині після теракту на Каховській ГЕС.

«Міжрегіональний гуманітарний штаб фактично першим відгукнувся на запит про допомогу. Тоді ж було прийнято рішення моментально формувати гуманітарну допомогу для Херсонщини», – зазначає Світлана Куца.

Також вона додає, що в межах своєї роботи штаб, формуючи вантажі, залучає усі наявні зв’язки з різними благодійними фондами та організаціями.

Поділитися :