Новини

«Знімати душею і ділитися враженнями»: у Вінниці обрали переможців фотоконкурсу від Visit Vinnytsia

10 грудня 2021, 14:38

Участь у змаганні фотографій взяли навіть не професійні фотографи.

На офіційній туристичній сторінці Вінниці зазначалось, що головна умова – це знімати душею і ділитися враженнями. Про це "Місто над Бугом" повідомляло раніше.

Вимоги до учасників були наступними:

  • розмістити фото на своїй сторінці з хештегом #VisitVinnytsia чи тегом сторінки Visit Vinnytsia;
  • фото мали бути унікальними (тобто публікуватися лише на особистій сторінці чи у пабліку автора) і відображати бачення автором Вінниці, а не просувати модель, заклад чи товар;
  • фото мали демонструвати туристичну привабливість Вінниці;
  • також автору треба було поставити позначку «подобається» сторінці Visit Vinnytsia.

Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


СММ-менеджерка департаменту маркетингу міста і туризму міськради Марта Матвієнко розповіла Місту над Бугом, що конкурс тривав впродовж місяця, а фіналістів обирали щотижня.

 «У нас щотижня відбувалося голосування за ідеї, які вийдуть у фінал конкурсу, тобто людей, фото яких найбільше сподобалося нашим читачам. Вже наприкінці місяця відбулося фінальне голосування, результатом якого стало обрання переможниці, якою стала Олександра Прокопчук. В неї було дуже цікаве фото, тому що воно було зняте на аналогову плівку, а не цифрове, і тому, напевне, йому вдалося підкорити найбільше наших читачів. Зараз відбувається вручення подарунків – сувенірів з айдентикою Вінниці», - пояснила пані Марта.

Наразі конкурс призупинили, натомість ініціювавши з 9 грудня новорічний марафон, переможці якого отримають подарунки під ялиночку — тематичні сувеніри. Пропонують 15 завдань, пов’язаних з зимовими святами та Вінницею. Святковий марафон відбуватиметься у три етапи, і кожен, хто повністю пройде хоча б один з них, отримає приз. Їхня послідовність буде такою:

  • тестування;
  • вікторина;
  • створення креативних фото.

«Зараз у нас стартував новорічний марафон. В основному він відбувається у сторіс Instagram і Facebook. Він буде відбуватися у три етапи. Перший етап – це тестування, яке стосується Вінниці і традицій святкування Нового року, Різдва у Вінниці, на Поділлі. Наступний етап – вікторина: як пов’язане святкування зимових свят зі світовими традиціями. Третій етап – конкурс креативних фото: потрібно буде щодня знаходити цікаву фотолокацію із заданим атрибутом свята чи традиційним персонажем. Їх теж потрібно буде виставляти у сторіс і відзначати там нашу сторінку», - розповіла Марта Матвієнко.

Загалом вінничанам такі ініціативи подобаються і вони активно долучаються до участі. Вінницю не дарма називають містом фонтанів і фотографів, - каже Марта. - Було складно обрати найкраще фото, бо усі світлини вінничан цікаві і якісні.

Читайте також:
«Місто мого серця»: Вінниця номінована на головну туристичну премію України

Поділитися :