Новини

"Золото" на Virtus Global Games здобув вінничанин Антон Комаровський

20 червня 2023, 13:32

Virtus Global Games 2023 – Всесвітні ігри серед людей із порушенням інтелектуального розвитку. Цього року в них взяли участь 18 представників України.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, вінничанин Антон Комаровський показав найкращий результат у змаганнях з легкої атлетики, подолавши дистанцію 3000 метрів за 09:47.29 хвилин. Антон на 18 секунд обійшов британця та виборов «золото». 

Хлопець займається в КЗ «Вінницький регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». 

"Цю медаль присвячую своїй сім’ї, своїм тренерам, друзям! А також цією перемогою завдячую Збройним силам України та Богу! Дякую ЗСУ за ваш оберіг! Дякую тренерам за результат, а команді за підтримку! Це не тільки моя перемога, а й наша й ваша! Україна понад усе! Слава Україні!" - коментував отримання медалі спортсмен.

Додамо, що Virtus Global Games, або INAS Global Games, вперше відбулися 2004 року у шведському Болльнесі, цьогоріч – це вже шості за рахунком змагання. Турнір проходив у французькому Віші. Медалі розіграли в 13 видах спорту: легкій атлетиці, плаванні, академічному веслуванні, велоспорті, кінному спорті, баскетболі, футзалі, гандболі, дзюдо, карате, тхеквондо, тенісі та настільному тенісі.


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :