Новини

Зведений загін поліцейських Вінниччини вирушив у відрядження в зону ООС

4 березня 2021, 10:23

Невдовзі до Вінниці повернуться їхні колеги, що нині несуть службу на Донеччині.

Як повідомили на фейсбук-сторінці Поліції Вінницької області, кістяком зведеного загону є бійці батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Вінниця", які вже неодноразово несли службу в зоні ООС. 

Підтримати та провести бійців 3 березня традиційно прийшли колеги, друзі та рідні. Начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко побажав підлеглим цілими та неушкодженими у повному складі повернутися додому.

"Вінницькі поліцейські від початку бойових дій на Сході України гідно виконують свій службовий обов’язок. Завдання, що покладаються на працівників поліції, залишаються незмінними – протидія злочинності та підтримання правопорядку в зоні Операції об’єднаних сил. Поліцейські несуть службу на блок-постах, аби завадити ввезенню на підконтрольну територію зброї, вибухівки, відпрацьовують населені пункти з метою запобігання вчинення правопорушень та забезпечення безпеки людей", - наголосив Іван Іщенко.

Зауважимо, поліцейські Вінниччини несуть службу на Сході України від початку бойових дій. За цей час більше двох тисяч правоохоронців виконували  службові завдання в зоні ООС, допомагали місцевому населенню.

Поділитися :