Новини

Вінницький суд взяв під варту підозрювану в наїзді на 13-річного підлітка

26 травня 2021, 13:27

На період досудового розслідування водійка проведе в ізоляторі тимчасово тримання 60 днів.

Як повідомляють на сайті Національної поліції у Вінницькій області, відповідне рішення Вінницький міський суд ухвалив 26 травня. На період досудового розслідування 43-річна вінничанка, яка допустила наїзд на 13-ріного підлітка, буде перебувати під вартою протягом 60 днів. Також суд визначив суму застави – 80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 181 600 гривень.

Нагадаємо, 24 травня близько 10 ранку на вул. І. Богуна водійка не впоралась з кермуванням, виїхала на тротуар, де допустила наїзд на дитину та збила два паркани. Після вчинення дорожньо-транспортної пригоди слідчі затримали жінку та помістили її до ізолятора тимчасового тримання. За висновком експертизи, жінка перебувала за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю у її організмі перевищував допустиму норму в 16 разів

25 травня поліцейські оголосили їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) та скерували до суду клопотання про обрання їй на час досудового розслідування запобіжного заходу.

За вчинення такого злочину правопорушниці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Додамо, 13-річний Андрій, що постраждав у аварії, крім численних переломів та черепно-мозкової травми, отримав деформацію обличчя. Попереду – ще кілька операцій і складна реабілітація.

"Син прийшов до тями, з ним постійно чоловік. Син розуміє, що до нього говорять та уже з’їв дві ложки супу. Стан важкий, із голови йде кров. Нам необхідно ставити пластину. Ціна в Україні такої – 25 тисяч. Якщо за кордоном, сума зростає вдвічі. Крім цього, у нього деформація щелепи та вм’ятина на обличчі. Необхідна операція", – повідомила журналістам “Вінниця.info” мама підлітка Тетяна Тарасюк.

Вінничани можуть допомогти родині фінансово. Номер карти Тарасюк Тетяни Василівни: 5168 7574 2468 9547.

Поділитися :