Новини

Жмеринка та Гайсин: на Вінниччині розпочинають роботу два Центри вакцинації проти COVID-19

18 червня 2021, 12:36

Ще три Центри вакцинації працюватимуть у Вінниці. Вакцинуватись можуть вінничани, яким виповнилося 18 років і вони є мешканцями Вінницької ТГ.

З 19 по 20 червня розпочнуть роботу Центри вакцинації населення проти коронавірусної інфекції у містах Жмеринка та Гайсин, повідомляють у Вінницькій облдержадміністрації. 

Вакцинація проводитиметься вакциною CoronoVac всім охочим старше 18 років, незалежно від того чи укладена декларація із сімейним лікарем. Надалі Центри вакцинації будуть працювати щовихідних для забезпечення доступності більшості населення територіальних громад, - йдеться у повідомленні. 

Охочі вакцинуватися повинні при собі мати паспорт/ ідентифікаційний код та бути без проявів ознак гострої респіраторної інфекції. Щеплення проводяться з забезпеченням усіх протиепідемічних заходів.

Адреси Центрів вакцинації:

- Жмеринка: в приміщені Жмеринської міської ради за адресою: м. Жмеринка, вул. Центральна, 4з 1000 по 1500 год. Працюватиме дві мобільні бригади.

- Гайсин:в приміщенні  Будинку культури з 1000 – 14 00 год.Працюватиме дві мобільні бригади.

Зазначається, що наразі триває підготовка до відкриття Центрів вакцинації населення у м. Хмільник та м. Могилів-Подільський.

Також, як ми повідомляли раніше, одразу три Центри щеплень працюватимуть цієї суботи у Вінниці.  З огляду на те, що ставлення вінничан до вакцинації стало позитивнішим та з метою охоплення більшої кількості вінничан, вирішили збільшити кількість Центрів до трьох.  Центри вакцинації населення від COVID-19 у Вінниці розмістять по Соборній, 68, Експоцентр (як і минулих вихідних), по вулиці Некрасова, 40, на базі школи № 32 і на проспекті Космонавтів, 32, у школі № 23.

19 червня вінничан щеплюватимуть з 10:00 до 14:00 вакциною CoronaVac. 

 

Поділитися :